Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais

Skani, soti, soti žirnių sriuba - puikus maistingų pietų pasirinkimas. Rūkyti šonkauliukai suteiks sriubai neįtikėtino skonio, o žirniai sriubą padarys sveiką, nes juose gausu vertingų ir organizmui būtinų baltymų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais Žingsnis 1
Supjaustykite šonkauliukus porcijomis, sudėkite juos į puodą, įdėkite vieną svogūną ir vieną morką, žirnelius, lauro lapą ir užpilkite vandeniu. Sultinį virkite 30 minučių. Kai sultinys bus paruoštas, išimkite daržoves. Į puodą įmeskite nuplautus žirnius, sudėkite bulves, įberkite druskos, uždenkite dangčiu ir virkite, kol sultinys bus paruoštas.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais Žingsnis 2
Likusį svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Kai žirneliai bus paruošti, siųskite į keptuvę, užvirinkite ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos