Publikavimo data: 2024-06-09
Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais
Skani, soti, soti žirnių sriuba - puikus maistingų pietų pasirinkimas. Rūkyti šonkauliukai suteiks sriubai neįtikėtino skonio, o žirniai sriubą padarys sveiką, nes juose gausu vertingų ir organizmui būtinų baltymų.
Žingsnis 1
Supjaustykite šonkauliukus porcijomis, sudėkite juos į puodą, įdėkite vieną svogūną ir vieną morką, žirnelius, lauro lapą ir užpilkite vandeniu. Sultinį virkite 30 minučių. Kai sultinys bus paruoštas, išimkite daržoves. Į puodą įmeskite nuplautus žirnius, sudėkite bulves, įberkite druskos, uždenkite dangčiu ir virkite, kol sultinys bus paruoštas.
Žingsnis 2
Likusį svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Kai žirneliai bus paruošti, siųskite į keptuvę, užvirinkite ir išjunkite.
Kategorijos