Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais

Skani, soti, soti žirnių sriuba - puikus maistingų pietų pasirinkimas. Rūkyti šonkauliukai suteiks sriubai neįtikėtino skonio, o žirniai sriubą padarys sveiką, nes juose gausu vertingų ir organizmui būtinų baltymų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais Žingsnis 1
Supjaustykite šonkauliukus porcijomis, sudėkite juos į puodą, įdėkite vieną svogūną ir vieną morką, žirnelius, lauro lapą ir užpilkite vandeniu. Sultinį virkite 30 minučių. Kai sultinys bus paruoštas, išimkite daržoves. Į puodą įmeskite nuplautus žirnius, sudėkite bulves, įberkite druskos, uždenkite dangčiu ir virkite, kol sultinys bus paruoštas.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su kiaulienos šonkauliukais Žingsnis 2
Likusį svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Kai žirneliai bus paruošti, siųskite į keptuvę, užvirinkite ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, česnakų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, sriubos su kiaulienos šonkauliais

Kategorijos