Žirnių sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Žirnių sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis

Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis Žingsnis 1
Užpilkite žirnius 3,5 litro vandens ir virkite 40 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis Žingsnis 2
Kol žirniai verda, paruoškite daržoves. Bulves, svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite šviežias petražoles.

Žingsnis 3

Žirnių sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis Žingsnis 3
Medžioklės dešreles supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 4

Žirnių sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis Žingsnis 4
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas. Tada sudėkite medžioklines dešreles, išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Žirnių sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis Žingsnis 5
Į žirnius sudėkite bulves ir kepsnį su medžioklinėmis dešrelėmis. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir virkite dar 15-20 minučių. Į paruoštą žirnių sriubą įdėkite šviežių žolelių ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos