Publikavimo data: 2024-05-12
Žirnių sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis
Žingsnis 1
Užpilkite žirnius 3,5 litro vandens ir virkite 40 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Kol žirniai verda, paruoškite daržoves. Bulves, svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite šviežias petražoles.
Žingsnis 3
Medžioklės dešreles supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 4
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas. Tada sudėkite medžioklines dešreles, išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Į žirnius sudėkite bulves ir kepsnį su medžioklinėmis dešrelėmis. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir virkite dar 15-20 minučių. Į paruoštą žirnių sriubą įdėkite šviežių žolelių ir patiekite.
Kategorijos