Publikavimo data: 2025-08-17
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa
Gausios tirštos ir skanios sriubos, kurią lengva ir trumpa pagaminti.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Gerai nuplaukite žirnius, sudėkite juos į puodą, užpilkite 1 litru vandens ir užvirinkite. Nugriebkite putas, įberkite žiupsnelį druskos ir paprikos, virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Tuo tarpu paruoškite rūkytą mėsą: dešrą supjaustykite stambiais griežinėliais, o šoninę - kubeliais. Atskirkite keptus vištienos sparnelius nuo kaulų (kepimui pridėkite išorines falangas) ir padalykite į gabalėlius.
Žingsnis 4
Į sriubą sudėkite rūkytą mėsą ir virkite dar 10 minučių.
Kategorijos