Žirnių sriuba su rūkyta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa

Gausios tirštos ir skanios sriubos, kurią lengva ir trumpa pagaminti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 2
Gerai nuplaukite žirnius, sudėkite juos į puodą, užpilkite 1 litru vandens ir užvirinkite. Nugriebkite putas, įberkite žiupsnelį druskos ir paprikos, virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 3
Tuo tarpu paruoškite rūkytą mėsą: dešrą supjaustykite stambiais griežinėliais, o šoninę - kubeliais. Atskirkite keptus vištienos sparnelius nuo kaulų (kepimui pridėkite išorines falangas) ir padalykite į gabalėlius.

Žingsnis 4

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 4
Į sriubą sudėkite rūkytą mėsą ir virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos