Žirnių sriuba su rūkyta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa

Gardi žirnių sriuba - tinkamas sprendimas gardiems ir sotiems pietums.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 1
Norėdami paruošti sriubą, pirmiausia paruoškite žirnius, nuplaukite juos vandeniu ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad išbrinktų.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 2
Apkepkite mėsą, tada sudėkite ją į vandenį ir padėkite virti ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 3
Supilkite sultinį ant žirnių, mėsos ir rūkytos mėsos ir virkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 4

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas smulkia tarka ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 5

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 5
Morkas ir svogūnus apkepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 6

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 6
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 7

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite visas daržoves.

Žingsnis 8

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 8
Supjaustykite šonkauliukus ir sudėkite į sriubą.

Žingsnis 9

Žirnių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 9
Virkite, kol žirniai ir bulvės suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos