Publikavimo data: 2025-08-18
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa
Gardi žirnių sriuba - tinkamas sprendimas gardiems ir sotiems pietums.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti sriubą, pirmiausia paruoškite žirnius, nuplaukite juos vandeniu ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad išbrinktų.
Žingsnis 2
Apkepkite mėsą, tada sudėkite ją į vandenį ir padėkite virti ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Supilkite sultinį ant žirnių, mėsos ir rūkytos mėsos ir virkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas smulkia tarka ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 5
Morkas ir svogūnus apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite visas daržoves.
Žingsnis 8
Supjaustykite šonkauliukus ir sudėkite į sriubą.
Žingsnis 9
Virkite, kol žirniai ir bulvės suminkštės.
Kategorijos