Žirnių sriuba su rūkyta šonine. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Žirnių sriuba su rūkyta šonine.

Gausi, aromatinga sriuba su rūkytos mėsos užuominomis pradžiugins jus per pietus.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su rūkyta šonine. Žingsnis 1
Išmirkytus žirnius suberkite į sultinį ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su rūkyta šonine. Žingsnis 2
Tuo tarpu keptuvėje pakepinkite svogūnus, morkas ir rūkytą šoninę.

Žingsnis 3

Žirnių sriuba su rūkyta šonine. Žingsnis 3
Į puodą sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir virkite apie 10 minučių.

Žingsnis 4

Žirnių sriuba su rūkyta šonine. Žingsnis 4
Perkelkite kepsnį į puodą, įberkite druskos, juodųjų pipirų, lauro lapą ir virkite, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos