Publikavimo data: 2024-09-14
Žirnių sriuba su vištienos filė
Šį sočios sriubos receptą pažįstu nuo vaikystės. Ją ruošiant nėra jokių sunkumų. Rezultatas visada būna puikus. Labai skani ir aromatinga sriuba.
Žingsnis 1
Iš anksto išmirkykite žirnius.
Žingsnis 2
Filė supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Į pasūdytą vandenį suberkite nuplautus žirnius ir vištienos filė.
Žingsnis 4
Nulupkite ir supjaustykite bulves, svogūnus ir morkas.
Žingsnis 5
Saulėgrąžų aliejuje pakepinkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves į verdantį vandenį.
Žingsnis 7
Kai užvirs, sudėkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 8
Virkite, kol bus paruoštas.
Kategorijos