Žirnių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Žirnių tyrė

Paprastas ir skanus garnyras, turintis daug baltymų ir angliavandenių. Žirnių tyrė tarsi nukelia į vaikystę, daugeliui žmonių šis patiekalas asocijuojasi su šiltais prisiminimais. Patiekalas tinka prie bet kokios rūšies mėsos. Rekomenduojame jį patiekti su kotletais arba guliašu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žirnių tyrė Žingsnis 1
Sudėkite žirnelius į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu, įpilkite augalinio aliejaus. Virkite, kol išvirs.

Žingsnis 2

Žirnių tyrė Žingsnis 2
Perkelkite virtus žirnelius ir suplakite mikseriu iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos