Žuvies filė tešloje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Žuvies filė tešloje receptas

Bet kurį produktą, nesvarbu, ar tai būtų neutrali cukinija, žiedinis kopūstas, ar žuvis, galima padaryti daug skanesnį, jei jį iškepsite tešloje. Žuvies kepimo tešloje tradicija siekia XVI amžių. Jos atsiradimo priežastis banaliai paprasta: tešla tarsi "išpučia" žuvį, todėl kiekvienas gabalėlis tampa didesnis ir atitinkamai maistingesnis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
343 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, maisto priedai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies filė tešloje receptas Žingsnis 1
Filė perpjaukite į 2 dalis, persijokite miltus kartu su kepimo milteliais. Paruoškite keptuvę arba gilų puodą.

Žingsnis 2

Žuvies filė tešloje receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: sumaišykite kiaušinį, tamsųjį alų, druską ir pipirus. Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Žuvies filė tešloje receptas Žingsnis 3
Menkės filė gabalėlius panardinkite į tešlą ir kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Žuvies filė tešloje receptas Žingsnis 4
Padėkite filė ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių. Patiekite su mėgstamu garnyru.Padėkite filė ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos