Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies ir sūrio įdaras įdarytiems kiaušiniams
Įdaryti kiaušiniai ruošiami iš minimalaus ingredientų skaičiaus. Įdarų įvairovė priklauso tik nuo jūsų fantazijos. Kiaušiniai įdaromi lydyto tarkuoto sūrio, ikrų, žuvies, keptų grybų ar pašteto mase. Žuvies įdaras gaminamas iš menkės ikrų. Konservuotas jis išlaiko visas naudingąsias savybes, taip pat ir skonines savybes. Sūrio įdarui rinkitės kumpį su matomomis mėsos gyslomis, riebalų juostelėmis arba sausgyslėmis. Tai tikros rūkytos mėsos požymiai.
Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite kietai. Užvirkite vandenį virdulyje, sudėkite kiaušinius į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad vanduo visiškai apsemtų kiaušinius. Ant didelės ugnies kiaušinius virkite 9-10 minučių. Tada įmeskite į šaltą vandenį, atvėsinkite ir nulupkite. Kiaušinius perpjaukite per pusę. Išimkite trynius ir sutrinkite juos šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrio įdarą. Dubenyje sumaišykite 12 valgomųjų šaukštų sūrio, supjaustytą kumpį ir pagardinkite majonezu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą užtepkite ant iškeptų vištienos baltymų puselių.
Žingsnis 3
Paruoškite ikrų įdarą. Į dubenį su tarkuotu kietuoju sūriu sudėkite susmulkintus trynius. Įdėkite menkių ikrų ir majonezo, jei reikia - druskos ir pipirų. Išmaišykite ir baltymus pripildykite įdaro.
Kategorijos