Publikavimo data: 2024-06-15
Žuvies kotletas
Mėgstantiems žuvį ir išbandžiusiems įvairiausius receptus šis įdomus maisto gaminimo būdas bus naudingas. Žuvies kotletai yra sotus ir paprastas patiekalas, kuris patiks jūsų šeimai ir draugams. Jam rinkitės jūros ešerio, menkės ar kitos jūros žuvies filė. Kaip prieskonius galite vartoti ciberžolę, maltą kalendrą ir kitus prieskonius pagal skonį. Gaminimo procesą sudaro trys dalys: marinavimas, apvoliojimas ir kepimas. Marinuojant žuvis tampa minkšta ir sultinga.
Žingsnis 1
Marinuokite žuvį. Žuvies gabalėlius pasūdykite, pagardinkite žuvies prieskoniais, užpilkite sojų padažu, citrinos sultimis ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių ir sūrio mišinį. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir suplakite šakute. Į kiaušinius suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Panardinkite kotletus į kiaušinio ir sūrio mišinį. Marinuotos žuvies gabalėlius iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinio ir sūrio mišinį. Tada apvoliokite miltuose.
Žingsnis 4
Apkepkite žuvies kotletus. Įkaitinkite keptuvę ant kaitlentės, supilkite aliejų ir sudėkite kotletus. Kepkite 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies, kol iškeps ir taps auksinės spalvos. Sudėkite kotletus į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos