Publikavimo data: 2025-08-19
Žuvies mišrainė su rausvąja lašiša, svogūnais ir česnakais
Vėsų rudens vakarą jus sušildys ir pasotins žuvies mišrainė.
Žingsnis 1
Iš rausvųjų lašišų galvų ir nugarkaulių išvirkite sultinį, pridėkite svogūnų, morkų ir gabalėlį saliero. Sultinį perkoškite. Sudėkite žuvį. Kai užvirs, virkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Iš anksto paruoškite padažą mišrainei. Smulkiai supjaustykite svogūnus, morkas, aitriąsias paprikas ir česnakus ir pakepinkite. Supjaustykite grybus ir sudėkite juos prie daržovių.
Žingsnis 3
Supjaustykite marinuotus agurkus kubeliais ir sudėkite juos į keptuvę. Nuo pomidorų pašalinkite odelę. Supjaustykite kubeliais ir sudėkite į daržoves. Supilkite sultinį arba agurkų sūrymą ir troškinkite 10 minučių. Į sultinį supilkite padažą.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles ir kartu su alyvuogėmis sudėkite į padažą. Išspauskite citrinos sultis.
Kategorijos