Žuvies mišrainė su rausvąja lašiša, svogūnais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Žuvies mišrainė su rausvąja lašiša, svogūnais ir česnakais

Vėsų rudens vakarą jus sušildys ir pasotins žuvies mišrainė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies mišrainė su rausvąja lašiša, svogūnais ir česnakais Žingsnis 1
Iš rausvųjų lašišų galvų ir nugarkaulių išvirkite sultinį, pridėkite svogūnų, morkų ir gabalėlį saliero. Sultinį perkoškite. Sudėkite žuvį. Kai užvirs, virkite 5 minutes.

Žingsnis 2

Žuvies mišrainė su rausvąja lašiša, svogūnais ir česnakais Žingsnis 2
Iš anksto paruoškite padažą mišrainei. Smulkiai supjaustykite svogūnus, morkas, aitriąsias paprikas ir česnakus ir pakepinkite. Supjaustykite grybus ir sudėkite juos prie daržovių.

Žingsnis 3

Žuvies mišrainė su rausvąja lašiša, svogūnais ir česnakais Žingsnis 3
Supjaustykite marinuotus agurkus kubeliais ir sudėkite juos į keptuvę. Nuo pomidorų pašalinkite odelę. Supjaustykite kubeliais ir sudėkite į daržoves. Supilkite sultinį arba agurkų sūrymą ir troškinkite 10 minučių. Į sultinį supilkite padažą.

Žingsnis 4

Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles ir kartu su alyvuogėmis sudėkite į padažą. Išspauskite citrinos sultis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos