Žuvies omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Žuvies omletas

Omletas - vienas iš prancūziškų patiekalų, pamėgtų visame pasaulyje. Į jį galima dėti šoninės, kumpio, sūrio, daržovių ir žuvies. Žuvies omletas puikiai tinka pusryčiams, antrajam patiekalui per pietus ar vakarienę. Žuvies įdarui galite naudoti lašišos, menkės arba tilapijos filė.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies omletas Žingsnis 1
Tilapijos filė supjaustykite porcijomis.

Žingsnis 2

Žuvies omletas Žingsnis 2
Žuvies gabalėlius pamerkite į miltus.

Žingsnis 3

Žuvies omletas Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite pieną ir kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Žuvies omletas Žingsnis 4
Kiaušinius ir pieną sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Žuvies omletas Žingsnis 5
Perkelkite žuvies gabalėlius į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 6

Žuvies omletas Žingsnis 6
Kepkite žuvį iš abiejų pusių po 1-2 minutes, kol ji bus pusiau iškepusi.

Žingsnis 7

Žuvies omletas Žingsnis 7
Žuvį užpilkite kiaušinių ir pieno mišiniu.

Žingsnis 8

Žuvies omletas Žingsnis 8
Kepkite omletą 15-20 minučių ant silpnos ugnies uždengę dangtį, kol iškeps.

Žingsnis 9

Žuvies omletas Žingsnis 9
Žuvies omletą sukrėskite į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos