Publikavimo data: 2024-04-02
Žuvies omletas
Omletas - vienas iš prancūziškų patiekalų, pamėgtų visame pasaulyje. Į jį galima dėti šoninės, kumpio, sūrio, daržovių ir žuvies. Žuvies omletas puikiai tinka pusryčiams, antrajam patiekalui per pietus ar vakarienę. Žuvies įdarui galite naudoti lašišos, menkės arba tilapijos filė.
Žingsnis 1
Tilapijos filė supjaustykite porcijomis.
Žingsnis 2
Žuvies gabalėlius pamerkite į miltus.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite pieną ir kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Kiaušinius ir pieną sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Perkelkite žuvies gabalėlius į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Kepkite žuvį iš abiejų pusių po 1-2 minutes, kol ji bus pusiau iškepusi.
Žingsnis 7
Žuvį užpilkite kiaušinių ir pieno mišiniu.
Žingsnis 8
Kepkite omletą 15-20 minučių ant silpnos ugnies uždengę dangtį, kol iškeps.
Žingsnis 9
Žuvies omletą sukrėskite į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos