Žuvies salotos su kiaušiniu ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su kiaušiniu ir lašiša

Šiandien lašiša laikoma labiau delikatesu nei kasdieniu maistu. Nors buvo laikai, kai lašišų buvo sugaunama tiek daug, kad jos aiškiai nebuvo įtrauktos į retų produktų sąrašą. Ypač populiari ir naudinga yra lengvai sūdyta lašiša. Ją galima sūdyti namuose. Sūdymui naudojamos įvairios lašišos dalys, bet dažniausiai pilvas, nes jame yra pagrindinė produkto nauda. Iš lengvai sūdytos lašišos gaminamos originalios salotos, kurios tinka tiek įprastiems, tiek šventiniams pietums.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
280 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su kiaušiniu ir lašiša Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Agurką supjaustykite griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite kiaušinius. Lašišą supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite žoleles.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su kiaušiniu ir lašiša Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite pusę tarkuoto sūrio. Ant viršaus užtepkite majonezo. Tada sudėkite pusę agurkų. Taip pat padarykite majonezo tinklelį. Sudėkite kiaušinius ir ant viršaus užtepkite majonezo sluoksnį. Tuomet išdėliokite likusius agurkus, apšlakstykite majonezu, pabarstykite pipirais. Tada pabarstykite sūriu ir padarykite majonezo tinklelį. Ant viršutinio sluoksnio dėkite lašišą. Ant jos taip pat padarykite majonezo tinklelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos