Publikavimo data: 2025-08-17
Žuvies salotos su pomidorų pasta ir burokėliais žiemai
Neįprastas patiekalas, kuris ne kartą patiks šaltą žiemą. Salotas galima patiekti bet kuriuo metu, patiekalas labai pravers, kai svečiai pasibels į duris. Žuvis kartu su daržovėmis gaunasi švelni, sotūs, su pikantišku poskoniu. Tokių salotų tikrai dar neragavote, todėl, patiekdami jas ant šventinio stalo - maloniai nustebinsite svečius savo kulinariniais sugebėjimais. Gero apetito!
Žingsnis 1
Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Įdėkite keptuvę ant ugnies ir, kai ji įkais, sudėkite aliejų, svogūnus, morkas ir burokėlius. Kepkite maišydami, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite pomidorų pastą ir dar kartą viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Tada pagal skonį įberkite druskos ir cukraus, lauro lapų ir pipirų grūdelių. Išmaišykite ir supilkite actą. Kai padažas bus paruoštas, sudėkite žuvį. Švelniai išmaišykite, nesulaužydami žuvies gabalėlių.
Žingsnis 5
Perpilkite į stiklainį ir uždarykite.
Kategorijos