Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su sviestu ir tunu
Tunų ir daržovių salotos, pagardintos alyvuogių aliejumi, suteiks nuostabų skonio derinį. Ant grotelių arba žarijų keptos daržovės ir kukurūzai suteiks patiekalui saldaus skonio, o tunas, marinuoti svogūnai ir paprikos - rūgštų ir aštrų. Tuno salotos yra ne tik turtingos skonio, bet ir naudingos sveikatai. Tunas turi daug Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, kurios padeda valdyti cholesterolio kiekį ir mažina širdies priepuolio riziką.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Daržoves kepkite ant grotelių be aliejaus po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Nuimkite odelę ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite petražoles. Tuną išimkite iš skardinės, išspauskite aliejaus perteklių ir sutrinkite.
Žingsnis 2
Derinkite produktus. Sudėkite paprikas, pomidorus, tuną, kukurūzus ir svogūnus. Sudėkite smulkintas petražoles ir papriką. Salotas sumaišykite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kategorijos