Publikavimo data: 2025-08-17
Žuvies salotos žiemai
Geras užkandis stalui tinka bet kuriuo metų laiku. Dažniausiai prieššventinio skubėjimo metu nėra laiko salotoms paruošti. Todėl yra galimybė užkandį paruošti iš anksto ir laikyti jį kaip ruošinį. Paruoškite žuvies salotas iš konservuotos sairos ir daržovių. Tam pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės, tada sumaišykite daržoves su žuvimi, druska, cukrumi ir actu. Pastarieji trys ingredientai yra konservavimo pagrindas! Nustebinkite svečius prie šventinio stalo paruošdami žuvies salotas!
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Augaliniame aliejuje pakepinkite morkas ir svogūnus, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite žuvies konservus, lauro lapą, cukrų ir druską. Į ingredientus įberkite juodųjų pipirų žirnelių. Supilkite į keptuvę actą ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Išpilstykite žuvies salotas į sterilizuotus stiklainius ir uždarykite dangteliais. Atlikta!
Kategorijos