Žuvies sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Žuvies sriuba

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies sriuba Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus ir bulves griežinėliais.

Žingsnis 2

Žuvies sriuba Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Žuvies sriuba Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus ir pomidorus griežinėliais.

Žingsnis 4

Žuvies sriuba Žingsnis 4
Žuvies filė supjaustykite porcijomis.

Žingsnis 5

Žuvies sriuba Žingsnis 5
Supjaustytas bulves ir kopūstus sudėkite į puodą su vandeniu. Užvirinkite.

Žingsnis 6

Žuvies sriuba Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus, pomidorus ir morkas. Išmaišykite ingredientus. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 7

Žuvies sriuba Žingsnis 7
Į sriubą įdėkite kepsnį. Sriubą virkite 3-5 minutes. Įdėkite smulkintų krapų.

Žingsnis 8

Žuvies sriuba Žingsnis 8
Žuvį 5-7 minutes virkite pasūdytame vandenyje su lauro lapu.

Žingsnis 9

Žuvies sriuba Žingsnis 9
Perkelkite žuvį į sriubą ir gerai išmaišykite ingredientus. Leiskite žuvies sriubai prisitraukti.

Žingsnis 10

Žuvies sriuba Žingsnis 10
Žuvies sriubą išpilstykite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos