Žuvies troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Žuvies troškinys

Senais laikais žuvienė buvo sriuba, virta daugiausia iš daržovių. Šiandien yra daugybė ne tik gavėnios sriubos variantų. Pavyzdžiui, žuvienės iš žuvies receptas. Ją galima ruošti iš bet kokios rūšies žuvies, tiek raudonos, tiek baltos. Išsirinkite tą, kuri jums labiau patinka. Svarbiausia, kad produktas būtų šviežias. Šviežios žuvies akys yra švarios ir skaidrios, o žvynai blizga.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies troškinys Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite žuvies filė į puodą, suberkite porus, bulves ir vandenį. Virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Žuvies troškinys Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvėje 7 minutes pakepinkite svogūną, morkas, salierą su druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Žuvies troškinys Žingsnis 3
Į sultinį sudėkite likusius ingredientus ir baigkite virti sriubą. Į sultinį įmaišykite padažą. Virkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, troškinys, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos

Kategorijos