Publikavimo data: 2024-04-28
Žuvies troškinys
Senais laikais žuvienė buvo sriuba, virta daugiausia iš daržovių. Šiandien yra daugybė ne tik gavėnios sriubos variantų. Pavyzdžiui, žuvienės iš žuvies receptas. Ją galima ruošti iš bet kokios rūšies žuvies, tiek raudonos, tiek baltos. Išsirinkite tą, kuri jums labiau patinka. Svarbiausia, kad produktas būtų šviežias. Šviežios žuvies akys yra švarios ir skaidrios, o žvynai blizga.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite žuvies filė į puodą, suberkite porus, bulves ir vandenį. Virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvėje 7 minutes pakepinkite svogūną, morkas, salierą su druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Į sultinį sudėkite likusius ingredientus ir baigkite virti sriubą. Į sultinį įmaišykite padažą. Virkite 5 minutes.
Kategorijos