Publikavimo data: 2024-06-15
Žuvies užkandis su baltos duonos skrebučiais
Traškūs skrebučiai su žuvies įdaru - puikus šventinio stalo užkandis. Į žuvies įdarą įeina sardinės, kiaušiniai ir majonezas, todėl jis tampa švelnesnis ir įgauna minkštą tekstūrą. Marinuoti agurkai puikiai dera su žuvimi, todėl sumuštiniai tampa labai sotūs.
Žingsnis 1
Išdėliokite duonos riekes ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 12-15 minučių, kol jos taps auksinės spalvos. Stebėkite, ar skrebučiai nesudegė.
Žingsnis 2
Į atskirą dubenį sudėkite sardines ir supilkite majonezą. Šakute sutrinkite įdarą, kol pasidarys "be gumulėlių". Paruoštą įdarą atidėkite į šalį.
Žingsnis 3
Išimkite skrebučius iš orkaitės ir padėkite ant grotelių porai minučių atvėsti. Sudėkite skrebučius į lėkštę ir patiekite.
Žingsnis 4
Ant kiekvienos duonos riekės dėkite po nedidelį kiekį įdaro ir tolygiai paskirstykite. Kiekvieną skrebučio riekelę pakaitomis papuoškite agurko griežinėliais, citrinos griežinėliais ir tarkuotais kiaušiniais. Patiekite paruoštus užkandžius.
Kategorijos