Publikavimo data: 2024-06-15
Žuvis azu su lašišos filė
Azu su lašišos filė - tai liaudiškas totorių patiekalas, kuriame puikiai dera šiek tiek aštrios daržovės ir švelnūs žuvies gabalėliai. Kadangi vietoj mėsos gabalėlių naudojama žuvies filė, šis patiekalas laikomas liesu ir puikiai tiks ant stalo tiek šventinę, tiek paprastą dieną, kad patiktų jūsų artimiesiems.
Žingsnis 1
Paimkite visas paruoštas daržoves. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka, o bulves supjaustykite mažais gabalėliais. Visas šias daržoves siųskite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepkite, kol svogūnai paruduos. Tai užtruks apie 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite lašišos filė, tada į jau apkeptas daržoves sudėkite apkeptą lašišą ir supjaustytus pomidorus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir troškinkite 10-15 minučių. Paskutiniame posūkyje sudėkite smulkintus marinuotus agurkus, česnako skilteles ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Pabaigoje įberkite smulkintų žolelių.
Kategorijos