Publikavimo data: 2024-03-28
Žuvys zrazy
"Zrazy" yra įprasti kotletai, tik su skirtingais įdarais: vištiena, grybais, morkomis, kumpiu ir žuvimi. Žuvies zrazy geriau gaminti iš jau paruoštos maltos mėsos, nes paprasčiau nusipirkti paruoštą produktą, nei gaišti laiką ruošiant žuvį. Žuvies kotletai būna sultingi ir traškūs. Paruošti zrazy yra gana paprasta, todėl, vadovaudamasis receptu, šį patiekalą gali pasigaminti kiekvienas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 4
Maltą žuvį sudėkite į gilų dubenį, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.
Žingsnis 5
Į maltą mėsą taip pat įmuškite likusį kiaušinį ir susmulkintą svogūną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Iš maltos mėsos suformuokite tortilijas, į jų vidurį įdėkite virtą kiaušinį ir užspauskite kraštus, kad gautųsi kotletas. Taip darykite su visa malta mėsa.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite zrazus ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps ir taps auksinės spalvos. Kotletai paruošti patiekti!
Kategorijos