Publikavimo data: 2024-06-15
Agurkų kimči
Šis dietinis Azijos virtuvės patiekalas patiks visiems vegetarizmo gerbėjams. Agurkų kimči taip pat patiks aštrių ir pikantiškų receptų mėgėjams. Kimči - tai daržovių patiekalas su prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis. Yra labai daug paruošimo variantų. Šiame recepte įdaras sumaišomas atskirai ir juo užpildomi išilgai perpjauti agurkai. Įdare esančios morkos, česnakai, paprikos ir kalendros suteikia patiekalui įsimintino aštrumo! Kimči bus geras priedas prie pagrindinio patiekalo!
Žingsnis 1
Šviežius agurkus sudėkite ant pjaustymo lentos. Nupjaukite agurko kraštą iš kotelio pusės ir iš tos pačios pusės perpjaukite agurką skersai, bet ne iki galo. Pjūviai neturi siekti priešingo agurko krašto.
Žingsnis 2
Agurkus gausiai pabarstykite druska. Sūdykite ne tik išorę, bet ir vidų, kur jie perpjauti. Palikite juos pailsėti 15 minučių.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite česnako skilteles. Sumaišykite šiuos ingredientus giliame dubenyje kartu su paprika, kalendra, sezamo sėklomis, druska ir cukrumi. Pastaruosius sumaišykite santykiu 2:1.
Žingsnis 4
Sudedamąsias dalis gerai išmaišykite giliame dubenyje.
Žingsnis 5
Nuplaukite agurkus nuo druskos pertekliaus ir įdarykite juos paruoštu morkų, česnakų ir prieskonių įdaru!
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir pabarstykite jais patiekalą. Atlikta!
Kategorijos