Agurkų kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Agurkų kimči

Šis dietinis Azijos virtuvės patiekalas patiks visiems vegetarizmo gerbėjams. Agurkų kimči taip pat patiks aštrių ir pikantiškų receptų mėgėjams. Kimči - tai daržovių patiekalas su prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis. Yra labai daug paruošimo variantų. Šiame recepte įdaras sumaišomas atskirai ir juo užpildomi išilgai perpjauti agurkai. Įdare esančios morkos, česnakai, paprikos ir kalendros suteikia patiekalui įsimintino aštrumo! Kimči bus geras priedas prie pagrindinio patiekalo!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Agurkų kimči Žingsnis 1
Šviežius agurkus sudėkite ant pjaustymo lentos. Nupjaukite agurko kraštą iš kotelio pusės ir iš tos pačios pusės perpjaukite agurką skersai, bet ne iki galo. Pjūviai neturi siekti priešingo agurko krašto.

Žingsnis 2

Agurkų kimči Žingsnis 2
Agurkus gausiai pabarstykite druska. Sūdykite ne tik išorę, bet ir vidų, kur jie perpjauti. Palikite juos pailsėti 15 minučių.

Žingsnis 3

Agurkų kimči Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite česnako skilteles. Sumaišykite šiuos ingredientus giliame dubenyje kartu su paprika, kalendra, sezamo sėklomis, druska ir cukrumi. Pastaruosius sumaišykite santykiu 2:1.

Žingsnis 4

Agurkų kimči Žingsnis 4
Sudedamąsias dalis gerai išmaišykite giliame dubenyje.

Žingsnis 5

Agurkų kimči Žingsnis 5
Nuplaukite agurkus nuo druskos pertekliaus ir įdarykite juos paruoštu morkų, česnakų ir prieskonių įdaru!

Žingsnis 6

Agurkų kimči Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir pabarstykite jais patiekalą. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprastai, mažai kalorijų, aistringai, žaliasis sezonas, morkų sezonas, kimči, be įprastų alergenų, receptų knyga, Pekino kopūstų kimči

Kategorijos