Publikavimo data: 2024-06-15
Tradicinis kimči receptas
Kimči Korėjoje tradiciškai yra aštrus kopūstų patiekalas. Jis patiekiamas prie kiekvieno patiekalo, todėl jei mėgstate aštrų maistą, tikrai įvertinsite šį receptą. Dabar yra daugybė šio patiekalo variantų, tačiau siūlome jums tradicinį receptą. Patiekalo pagrindas - kopūstai. Tačiau jei nemėgstate šios daržovės, ją galite pakeisti ridikėliais arba baklažanais. Tokie kopūstai pažadins jūsų apetitą, taip pat džiugins aštriu skoniu. Patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti.
Žingsnis 1
Kininius kopūstus perpjaukite išilgai per pusę ir sudėkite į gilią lėkštę. Kiekvieną lapą nuplaukite, kopūstai turi būti išmirkę. Kiekvieną lapą pabarstykite druska ir palikite kopūstus mirkti 2 valandas.
Žingsnis 2
Įpilkite 1,5 puodelio vandens ir įberkite 3 valgomuosius šaukštus ryžių miltų. Plaktuvu sutrinkite gumulėlius ir pastatykite ant ugnies. Maišydami užvirkite, tada išjunkite, suberkite cukrų ir palikite atvėsti.
Žingsnis 3
Svogūną ir imbierą sudėkite į trintuvą. Ir susmulkinkite.
Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas. Sudėkite žaliąjį svogūną ir raudonąją papriką. Kinišką padažą sumaišykite su ryžių koše. Į mišinį sudėkite morkas, žaliuosius svogūnus, papriką ir imbiero bei svogūnų mišinį.
Žingsnis 5
Kopūstus gerai nuplaukite nuo druskos ir nusausinkite nuo vandens. Tada juos užpilkite padažu. Padažą supilkite po kiekvienu lapu. Atsargiai supjaustykite užpiltus kopūstus
Kategorijos