Tradicinis kimči receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tradicinis kimči receptas

Kimči Korėjoje tradiciškai yra aštrus kopūstų patiekalas. Jis patiekiamas prie kiekvieno patiekalo, todėl jei mėgstate aštrų maistą, tikrai įvertinsite šį receptą. Dabar yra daugybė šio patiekalo variantų, tačiau siūlome jums tradicinį receptą. Patiekalo pagrindas - kopūstai. Tačiau jei nemėgstate šios daržovės, ją galite pakeisti ridikėliais arba baklažanais. Tokie kopūstai pažadins jūsų apetitą, taip pat džiugins aštriu skoniu. Patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti.
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tradicinis kimči receptas Žingsnis 1
Kininius kopūstus perpjaukite išilgai per pusę ir sudėkite į gilią lėkštę. Kiekvieną lapą nuplaukite, kopūstai turi būti išmirkę. Kiekvieną lapą pabarstykite druska ir palikite kopūstus mirkti 2 valandas.

Žingsnis 2

Tradicinis kimči receptas Žingsnis 2
Įpilkite 1,5 puodelio vandens ir įberkite 3 valgomuosius šaukštus ryžių miltų. Plaktuvu sutrinkite gumulėlius ir pastatykite ant ugnies. Maišydami užvirkite, tada išjunkite, suberkite cukrų ir palikite atvėsti.

Žingsnis 3

Tradicinis kimči receptas Žingsnis 3
Svogūną ir imbierą sudėkite į trintuvą. Ir susmulkinkite.

Žingsnis 4

Tradicinis kimči receptas Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas. Sudėkite žaliąjį svogūną ir raudonąją papriką. Kinišką padažą sumaišykite su ryžių koše. Į mišinį sudėkite morkas, žaliuosius svogūnus, papriką ir imbiero bei svogūnų mišinį.

Žingsnis 5

Tradicinis kimči receptas Žingsnis 5
Kopūstus gerai nuplaukite nuo druskos ir nusausinkite nuo vandens. Tada juos užpilkite padažu. Padažą supilkite po kiekvienu lapu. Atsargiai supjaustykite užpiltus kopūstus

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos