Kimči su ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kimči su ridikėliais

Kimči - tradicinis korėjiečių virtuvės patiekalas, tai prieskoniais pagardintos raugintų kopūstų daržovės. Vienas iš paruošimo variantų - su ridikėliais. Šiam patiekalui, be šakniavaisių daržovių, reikės česnako ir prieskonių. Kimči verdamas apie 4 valandas. Tiek laiko reikia, kad daržovės visiškai įsigertų į marinatą. Patiekalui naudojami baltieji ridikėliai, kitaip vadinami daikonais. Jo galite nusipirkti bet kurioje daržovių parduotuvėje.
Gaminimo laikas
260 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su ridikėliais Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Nuluptą ridiką supjaustykite plonais griežinėliais. Česnaką išspauskite per presą. Įberkite raudonųjų pipirų, druskos ir cukraus. Supilkite actą. Visus ingredientus gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų. Palikite patiekalą šaldytuve 4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos