Publikavimo data: 2024-04-02
Kimči su ridikėliais
Kimči - tradicinis korėjiečių virtuvės patiekalas, tai prieskoniais pagardintos raugintų kopūstų daržovės. Vienas iš paruošimo variantų - su ridikėliais. Šiam patiekalui, be šakniavaisių daržovių, reikės česnako ir prieskonių. Kimči verdamas apie 4 valandas. Tiek laiko reikia, kad daržovės visiškai įsigertų į marinatą. Patiekalui naudojami baltieji ridikėliai, kitaip vadinami daikonais. Jo galite nusipirkti bet kurioje daržovių parduotuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Nuluptą ridiką supjaustykite plonais griežinėliais. Česnaką išspauskite per presą. Įberkite raudonųjų pipirų, druskos ir cukraus. Supilkite actą. Visus ingredientus gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų. Palikite patiekalą šaldytuve 4 valandoms.
Kategorijos