Publikavimo data: 2024-05-19
Tradicinis korėjietiškas kimči
Žingsnis 1
Kopūstus pasūdykite. Kopūstą išilgai perpjaukite į 3-4 dalis ir kiekvienoje dalyje padarykite 5-7 cm gylio išilginį pjūvį. Kiekvieną kopūsto gabalėlį dubenyje pabarstykite druska, atlenkite lapus ir įsitikinkite, kad druska patenka visur. Sudėkite kopūstus į dubenį ir palikite 2 valandas, tada apverskite ir palikite dar 2 valandas.
Žingsnis 2
Paruoškite miltų mišinį. Į puodą supilkite vandenį ir jame ištirpinkite miltus. Tada puodą pastatykite ant viryklės ir maišykite, kol vanduo užvirs. Kai tai įvyks, išjunkite ugnį, suberkite cukrų, išmaišykite ir leiskite atvėsti. Rezultatas turėtų būti gana tirštas klampus skystis.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Morkas supjaustykite šiaudeliais. Svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir imbierą sumalkite blenderiu arba mėsmale, sumaišykite, sudėkite morkas ir ryžių miltų košę.
Žingsnis 4
Pagaminkite kimči. Nuplaukite kopūstus nuo druskos ir kruopščiai aptepkite juos padažu. Palikite kopūstus marinuotis 12 valandų sausoje ir šiltoje vietoje.
Kategorijos