Tradicinis korėjietiškas kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Tradicinis korėjietiškas kimči

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Tradicinis korėjietiškas kimči Žingsnis 1
Kopūstus pasūdykite. Kopūstą išilgai perpjaukite į 3-4 dalis ir kiekvienoje dalyje padarykite 5-7 cm gylio išilginį pjūvį. Kiekvieną kopūsto gabalėlį dubenyje pabarstykite druska, atlenkite lapus ir įsitikinkite, kad druska patenka visur. Sudėkite kopūstus į dubenį ir palikite 2 valandas, tada apverskite ir palikite dar 2 valandas.

Žingsnis 2

Tradicinis korėjietiškas kimči Žingsnis 2
Paruoškite miltų mišinį. Į puodą supilkite vandenį ir jame ištirpinkite miltus. Tada puodą pastatykite ant viryklės ir maišykite, kol vanduo užvirs. Kai tai įvyks, išjunkite ugnį, suberkite cukrų, išmaišykite ir leiskite atvėsti. Rezultatas turėtų būti gana tirštas klampus skystis.

Žingsnis 3

Tradicinis korėjietiškas kimči Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Morkas supjaustykite šiaudeliais. Svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir imbierą sumalkite blenderiu arba mėsmale, sumaišykite, sudėkite morkas ir ryžių miltų košę.

Žingsnis 4

Tradicinis korėjietiškas kimči Žingsnis 4
Pagaminkite kimči. Nuplaukite kopūstus nuo druskos ir kruopščiai aptepkite juos padažu. Palikite kopūstus marinuotis 12 valandų sausoje ir šiltoje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, aštriai, česnakų sezonas, kimči, receptų knyga, Pekino kopūstų kimči, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos