Publikavimo data: 2024-06-15
Kimči su raugintais kopūstais ir morkomis
Azijos virtuvė visada stebino europiečius ingredientų deriniu ir patiekalų aštrumu! Tradicinis kimči receptas pirmą kartą pasirodė Korėjoje. Šis patiekalas garsėja daugybe gaminimo variantų. Pagrindas - Pekino kopūstai, praturtinti vitaminu C. Šiame recepte kopūstai derinami su konservuotu saira, tarkuotomis morkomis, česnakais ir sezamo sėklomis. Kimči galima naudoti kaip priedą prie pagrindinio patiekalo. Tai taps lengvu užkandžiu ant pietų stalo!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės morkas susmulkinkite arba stambiai sutarkuokite. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Sudėkite į jį sairą, tarkuotas morkas, susmulkintą česnaką, aštriąją raudonąją papriką ir sezamo sėklas. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paimkite pekino kopūstus. Ant kiekvieno daržovės lapo užtepkite ingredientų mišinio. Pabarstykite druska ir palikite šaldytuve 6 valandoms.
Kategorijos