Kimči su raugintais kopūstais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kimči su raugintais kopūstais ir morkomis

Azijos virtuvė visada stebino europiečius ingredientų deriniu ir patiekalų aštrumu! Tradicinis kimči receptas pirmą kartą pasirodė Korėjoje. Šis patiekalas garsėja daugybe gaminimo variantų. Pagrindas - Pekino kopūstai, praturtinti vitaminu C. Šiame recepte kopūstai derinami su konservuotu saira, tarkuotomis morkomis, česnakais ir sezamo sėklomis. Kimči galima naudoti kaip priedą prie pagrindinio patiekalo. Tai taps lengvu užkandžiu ant pietų stalo!
Gaminimo laikas
400 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su raugintais kopūstais ir morkomis Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės morkas susmulkinkite arba stambiai sutarkuokite. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Kimči su raugintais kopūstais ir morkomis Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Sudėkite į jį sairą, tarkuotas morkas, susmulkintą česnaką, aštriąją raudonąją papriką ir sezamo sėklas. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kimči su raugintais kopūstais ir morkomis Žingsnis 3
Paimkite pekino kopūstus. Ant kiekvieno daržovės lapo užtepkite ingredientų mišinio. Pabarstykite druska ir palikite šaldytuve 6 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos