Kimči su lašinukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kimči su lašinukais

Aštrus kimči užkandis pažadina apetitą. O kartu su saira šio patiekalo tikrai neišbandys nė vienas svečias, todėl šis receptas - puiki proga nustebinti draugus ir šeimą kulinariniais malonumais. Kimči yra tradicinis korėjiečių patiekalas, kurį sudaro raugintos daržovės, pagardintos aštriu padažu. Šis patiekalas bus puikus užkandis prie bet kokio stipraus gėrimo, taip pat jį įvertins aštraus skonio mėgėjai. Yra daug kimči variantų, tačiau siūlome jums pasigaminti netradicinį kimči su saira. Skanu ir paprasta!
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su lašinukais Žingsnis 1
Kopūstą perpjaukite išilgai per pusę. Sudėkite į indą. Kiekvieną lapą gerai pasūdykite. Palikite mirkti 2 valandas. Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 2

Kimči su lašinukais Žingsnis 2
Sutrinkite jūros dumblius šakute. Imbierą sumalkite trintuvu. Įdėkite pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kimči su lašinukais Žingsnis 3
Kiekvieną sūdyto kopūsto lapą nuplaukite. Nusausinkite ir įdėkite įdaro tarp kiekvieno lapo.

Žingsnis 4

Kimči su lašinukais Žingsnis 4
Padėkite patiekalą į šaldytuvą 1-2 valandoms. Taip jis bus sultingesnis. Tada kopūstus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos