Publikavimo data: 2024-06-15
Kimči su lašinukais
Aštrus kimči užkandis pažadina apetitą. O kartu su saira šio patiekalo tikrai neišbandys nė vienas svečias, todėl šis receptas - puiki proga nustebinti draugus ir šeimą kulinariniais malonumais. Kimči yra tradicinis korėjiečių patiekalas, kurį sudaro raugintos daržovės, pagardintos aštriu padažu. Šis patiekalas bus puikus užkandis prie bet kokio stipraus gėrimo, taip pat jį įvertins aštraus skonio mėgėjai. Yra daug kimči variantų, tačiau siūlome jums pasigaminti netradicinį kimči su saira. Skanu ir paprasta!
Žingsnis 1
Kopūstą perpjaukite išilgai per pusę. Sudėkite į indą. Kiekvieną lapą gerai pasūdykite. Palikite mirkti 2 valandas. Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Sutrinkite jūros dumblius šakute. Imbierą sumalkite trintuvu. Įdėkite pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kiekvieną sūdyto kopūsto lapą nuplaukite. Nusausinkite ir įdėkite įdaro tarp kiekvieno lapo.
Žingsnis 4
Padėkite patiekalą į šaldytuvą 1-2 valandoms. Taip jis bus sultingesnis. Tada kopūstus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir patiekite į stalą.
Kategorijos