Publikavimo data: 2025-08-17
Agurkų tyrės sriuba
Tikriausiai visiems jau atsibodo grietinėlės sriubos. Jei taip manote, šis receptas skirtas jums. Šviežių agurkų ir žaliųjų svogūnų derinys yra naujovė tarp sriubų. Ji yra saikingai saldi, vidutiniškai aštri dėl pridėtų prieskonių ir sūri. Į sriubą galite dėti mėgstamų prieskonių, gardinti šviežiomis daržovėmis arba patiekti su duona. Tiek daug būdų patiekti įdomaus skonio sriubą!
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną ir agurką griežinėliais. Sudėkite svogūną ir agurką į puodą, supilkite sultinį ir virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Suplakite ingredientus mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Patiekalas paruoštas, galite patiekti į stalą. Nepamirškite tyrės sriubos papuošti smulkintais žaliaisiais svogūnais! Gero apetito!
Kategorijos