Agurkų tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Agurkų tyrės sriuba

Tikriausiai visiems jau atsibodo grietinėlės sriubos. Jei taip manote, šis receptas skirtas jums. Šviežių agurkų ir žaliųjų svogūnų derinys yra naujovė tarp sriubų. Ji yra saikingai saldi, vidutiniškai aštri dėl pridėtų prieskonių ir sūri. Į sriubą galite dėti mėgstamų prieskonių, gardinti šviežiomis daržovėmis arba patiekti su duona. Tiek daug būdų patiekti įdomaus skonio sriubą!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Agurkų tyrės sriuba Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną ir agurką griežinėliais. Sudėkite svogūną ir agurką į puodą, supilkite sultinį ir virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Agurkų tyrės sriuba Žingsnis 2
Suplakite ingredientus mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Agurkų tyrės sriuba Žingsnis 3
Patiekalas paruoštas, galite patiekti į stalą. Nepamirškite tyrės sriubos papuošti smulkintais žaliaisiais svogūnais! Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos