Publikavimo data: 2024-10-22
Aisbergo salotos su konservuotomis pupelėmis
Sujungus šviežius salotų lapus ir konservuotas pupeles gaunamos salotos, kuriose gausu vitaminų, turinčių įtakos regėjimui ir apskritai organizmui. Tokios salotos bus puiki vakarienė, kuri dėl daržovių, vištienos filė ir pupelių yra soti, bet sveika.
Žingsnis 1
Supjaustytą vištienos filė 35 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Išvirusią krūtinėlę išimkite iš vandens, atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais. Atskirame dubenyje sumaišykite supjaustytus ingredientus ir virtą filė.
Žingsnis 2
Tada paruoškite padažą: nedideliame dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, obuolių actą, Provanso žoleles, cukrų, žiupsnelį druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos