Aisbergo salotos su konservuotomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Aisbergo salotos su konservuotomis pupelėmis

Sujungus šviežius salotų lapus ir konservuotas pupeles gaunamos salotos, kuriose gausu vitaminų, turinčių įtakos regėjimui ir apskritai organizmui. Tokios salotos bus puiki vakarienė, kuri dėl daržovių, vištienos filė ir pupelių yra soti, bet sveika.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aisbergo salotos su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 1
Supjaustytą vištienos filė 35 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Išvirusią krūtinėlę išimkite iš vandens, atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais. Atskirame dubenyje sumaišykite supjaustytus ingredientus ir virtą filė.

Žingsnis 2

Aisbergo salotos su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 2
Tada paruoškite padažą: nedideliame dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, obuolių actą, Provanso žoleles, cukrų, žiupsnelį druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos