Ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys su grybų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys su grybų padažu

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys su grybų padažu Žingsnis 1
Pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną ir grybus, tada įpilkite šiek tiek raudonojo vyno, sumažinkite ugnį ir palaukite, kol išgaruos visas skystis, tada supilkite grietinėlę ir sumažinkite ugnį. Virkite bent 10 minučių.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys su grybų padažu Žingsnis 2
Paruoškite kepsnių marinatą: dubenėlyje sumaišykite sojų padažą, druską ir pipirus, apšlakstykite kepsnius alyvuogių aliejumi ir panardinkite į marinatą. Palikite 20 minučių.

Žingsnis 3

Ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys su grybų padažu Žingsnis 3
Kepkite mėsą ant grilio keptuvės ant didelės ugnies po 7 minutes iš kiekvienos pusės, kad apskrustų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos