Aromatinė ausis su petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatinė ausis su petražolėmis

Tiems, kurie mėgsta žuvies sriubas, šis receptas patiks. Verdantis sultinys, apetitą žadinanti raudona žuvis, daržovės, kvapnūs salierai ir petražolės su švelniu kreminiu skoniu patiks visiems šeimos nariams. Žuvies sriuba gaunasi švelni, skani ir aromatinga. Tegul ji šiek tiek skiriasi nuo klasikinės sriubos, tačiau įdomus jos skonis jus sužavės.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinė ausis su petražolėmis Žingsnis 1
Į puodą su vandeniu įdėkite lauro lapą, pipirus ir salierų stiebus. Užvirkite ir virkite 5-7 minutes. Tada perkoškite. Tada siųskite žuvį ir virkite 25 minutes, tada sudėkite bulves, morkas ir svogūnus.

Žingsnis 2

Aromatinė ausis su petražolėmis Žingsnis 2
Virkite, kol bulvės bus paruoštos. Tada supilkite grietinėlę, druską, pipirus. Virkite dar 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos