Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatinė ausis su petražolėmis
Tiems, kurie mėgsta žuvies sriubas, šis receptas patiks. Verdantis sultinys, apetitą žadinanti raudona žuvis, daržovės, kvapnūs salierai ir petražolės su švelniu kreminiu skoniu patiks visiems šeimos nariams. Žuvies sriuba gaunasi švelni, skani ir aromatinga. Tegul ji šiek tiek skiriasi nuo klasikinės sriubos, tačiau įdomus jos skonis jus sužavės.
Žingsnis 1
Į puodą su vandeniu įdėkite lauro lapą, pipirus ir salierų stiebus. Užvirkite ir virkite 5-7 minutes. Tada perkoškite. Tada siųskite žuvį ir virkite 25 minutes, tada sudėkite bulves, morkas ir svogūnus.
Žingsnis 2
Virkite, kol bulvės bus paruoštos. Tada supilkite grietinėlę, druską, pipirus. Virkite dar 5-7 minutes.
Kategorijos