Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatinga kreminė raudonųjų lęšių tyrės sriuba
Aromatinga kreminė raudonųjų lęšių tyrės sriuba yra europietiškas patiekalas. Pirmą kartą tyrės sriuba buvo pagaminta XIV a. Tuo metu ji buvo gaminama iš krakmolingų daržovių ir mėsos. Dabar tyrės sriuba gaminama iš ankštinių daržovių, daržovių, vaisių, grybų ir mėsos. Raudonųjų lęšių tyrės sriuba pasižymi švelnia tekstūra ir yra naudinga dėl savo turtingos cheminės sudėties. Raudonieji lęšiai padeda normalizuoti cukraus kiekį, stiprina imunitetą ir kepenis.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite svieste, kol suminkštės (apie 5 minutes). Suberkite miltus ir išmaišykite. Supjaustytą duoną pakepinkite sezamų aliejuje, kol taps traški, tada pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 2
Sumaišykite jautienos sultinį su vandeniu ir sudėkite raudonuosius lęšius. Uždekite ant ugnies, pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies apie 30 minučių. Kol verda, sudėkite pakepintus svogūnus ir maišykite, kad niekas nesudegtų.
Žingsnis 3
Vištienos trynius suplakite plaktuvu ir pieną. Kai lęšiai išvirs, supilkite kiaušinių masę, gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes. Po to sriubą sutrinkite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Kategorijos