Aromatinga lašišos žuvies sriuba su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aromatinga lašišos žuvies sriuba su krevetėmis

Lašišos ir krevečių sriuba turi daug maistinės naudos. Lašišoje gausu omega-3 riebalų, o krevetėse - baltymų ir svarbių vitaminų. Toks jūros kokteilis sriuboje praturtina patiekalą mineralinėmis medžiagomis, padidina maistinės kokybės lygį ir naudą. Be to, žuvies sriubos yra mažai kaloringos, todėl yra vienos pagrindinių sveikos mitybos planuose ir tiems, kurie nori numesti viršsvorį. Tačiau tai nereiškia, kad jos yra neskanios. Jos tiesiog skanios ir lengvai paruošiamos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga lašišos žuvies sriuba su krevetėmis Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite žuvies gabalėlius. Tada supilkite kubeliais supjaustytas bulves. Virkite, kol bulvės ir žuvis išvirs - apie 20-25 minutes.

Žingsnis 2

Aromatinga lašišos žuvies sriuba su krevetėmis Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite tarkuotas morkas ir troškinkite 5-7 minutes. 3a likus 3 minutėms iki virimo pabaigos sudėkite krevetes. Pagardinkite sriubą druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos