Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatinga lašišos žuvies sriuba su krevetėmis
Lašišos ir krevečių sriuba turi daug maistinės naudos. Lašišoje gausu omega-3 riebalų, o krevetėse - baltymų ir svarbių vitaminų. Toks jūros kokteilis sriuboje praturtina patiekalą mineralinėmis medžiagomis, padidina maistinės kokybės lygį ir naudą. Be to, žuvies sriubos yra mažai kaloringos, todėl yra vienos pagrindinių sveikos mitybos planuose ir tiems, kurie nori numesti viršsvorį. Tačiau tai nereiškia, kad jos yra neskanios. Jos tiesiog skanios ir lengvai paruošiamos.
Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite žuvies gabalėlius. Tada supilkite kubeliais supjaustytas bulves. Virkite, kol bulvės ir žuvis išvirs - apie 20-25 minutes.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite tarkuotas morkas ir troškinkite 5-7 minutes. 3a likus 3 minutėms iki virimo pabaigos sudėkite krevetes. Pagardinkite sriubą druska ir pipirais.
Kategorijos