Publikavimo data: 2024-09-22
Aromatinga mišrainė su rūkytomis dešrelėmis
Ši sriuba su rūkytomis dešrelėmis yra neįtikėtinai kvapni, soti, turtingo skonio ir pikantiškos rūgštelės. Rūkytos dešrelės suteikia sriubai neįtikėtiną aromatą, o alyvuogės ir citrinos griežinėlis - ryškų skonį ir išvaizdą. Solyanka yra kaloringas patiekalas, idealiai tinkantis šaltuoju metų laiku. Tokia sriuba atgaivina sodriu skoniu ir ryškia spalva. Rinktinė solyanka bus geras pasirinkimas vakarienei tiek šeimos rate, tiek didelėje svečių kompanijoje.
Žingsnis 1
Visas dešreles supjaustykite plonomis juostelėmis. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Marinuotus agurkus supjaustykite mažais gabalėliais. Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną, tada sudėkite dešreles ir kepkite, kol jos taps auksinės spalvos. Į keptuvę sudėkite alyvuoges ir marinuotus agurkus, išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Į nedidelį kiekį sultinio įmaišykite pomidorų pastą ir supilkite į keptuvę. Įpilkite dar 2 puodelius sultinio ir viską išmaišykite. Virkite apie 15 minučių.
Žingsnis 4
Puode užvirinkite sultinį ir jame išvirkite bulves. Kai bulvės bus paruoštos, į puodą sudėkite keptas dešreles, alyvuoges ir agurkus. Įdėkite lauro lapą, druskos ir pipirų pagal skonį ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos