Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga skumbrė su sviestu
Skumbrė - itin vertinga žuvis, kurią dėl švelnaus skonio ir subtilios tekstūros pamėgo visi. Tokią žuvį galima derinti su beveik visais produktais, pavyzdžiui, labai įdomus sprendimas bus skumbrė su daržovėmis, sūriu ir citrina, paruošta keptuvėje su sviestu.
Žingsnis 1
Prieš tai paruoštą skumbrės filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagal skonį pasūdykite, gausiai apšlakstykite citrinos sultimis ir palikite 15 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Marinuotą žuvį reikia kepti įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių, kol susidarys auksinė plutelė.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje aliejuje, kol suminkštės, ir gausite tarsi pomidorų pastą.
Žingsnis 4
Sūrį supjaustykite storais griežinėliais, maždaug tokio pat dydžio, kaip ir skumbrės gabalėliai. Pradėkite ruošti sumuštinį. Pirmiausia ant lentelės dėkite sūrio gabalėlį, tada skumbrę ir vėl sūrį. Gautą sumuštinį pamirkykite kiaušinyje, apvoliokite miltuose ir kepkite svieste, kol sūris išsilydys.
Kategorijos