Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingas Caprese su vištienos krūtinėlės filė
Aromatingas "Caprese" su vištienos krūtinėlės filė - tai patiekalas, galintis konkuruoti su legendine prancūziška mėsa. Švelni kepta vištienos krūtinėlė su aromatingais pomidorais, bazilikais ir ištemptu sūriu puikiai atspindi visą Viduržemio jūros regiono virtuvės ir ypač itališkos virtuvės genialumą.
Žingsnis 1
Pomidorus ir mocarelos sūrį supjaustykite plonais griežinėliais. Vištienos krūtinėlėse padarykite gilius skersinius pjūvius beveik per visą ilgį, bent po 3 ant kiekvienos krūtinėlės.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos, įpjovose išdėliokite pomidorų griežinėlius ir mocarelos sūrį. Ant viršaus pabarstykite džiovintų bazilikų ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Dėkite kepti į įkaitintą 180 ℃ orkaitę 35 minutėms.
Kategorijos