Aromatingas sūrio ir lašišos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatingas sūrio ir lašišos kepsnys

Lašiša yra viena populiariausių žuvies patiekalų sudedamųjų dalių visame pasaulyje. Jos populiarumą lemia neįprastas skonis. Tačiau šią žuvį galima padaryti dar skanesnę ir švelnesnę kepant ją po sūriu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas sūrio ir lašišos kepsnys Žingsnis 1
Lašišos kepsnį sudėkite į didelį dubenį, apšlakstykite citrinos sultimis ir pagardinkite prieskoniais. Palikite pailsėti 30 minučių. Paimkite dalį folijos, kad galėtumėte suvynioti kepsnį. Ant lašišos kepsnio uždėkite kelias petražolių šakeles ir pomidorų žiedus. Sutarkuokite sūrį ir uždėkite ant kepsnio, tada aptepkite grietine. Visą kepsnį suvyniokite į foliją ir siųskite į 180 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos