Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingas sūrio ir lašišos kepsnys
Lašiša yra viena populiariausių žuvies patiekalų sudedamųjų dalių visame pasaulyje. Jos populiarumą lemia neįprastas skonis. Tačiau šią žuvį galima padaryti dar skanesnę ir švelnesnę kepant ją po sūriu.
Žingsnis 1
Lašišos kepsnį sudėkite į didelį dubenį, apšlakstykite citrinos sultimis ir pagardinkite prieskoniais. Palikite pailsėti 30 minučių. Paimkite dalį folijos, kad galėtumėte suvynioti kepsnį. Ant lašišos kepsnio uždėkite kelias petražolių šakeles ir pomidorų žiedus. Sutarkuokite sūrį ir uždėkite ant kepsnio, tada aptepkite grietine. Visą kepsnį suvyniokite į foliją ir siųskite į 180 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos