Publikavimo data: 2024-01-08
Lašišos kumelaitės kepsnys receptas
Keta yra Ramiojo vandenyno žuvis, kurioje yra visų būtinų komponentų ir vitaminų. Kad paruoštas patiekalas būtų skanus ir sveikas, pirkdami pasirinkite tinkamą keta . Žuvies skerdena turi būti sveika, nepažeista. Žvynai neturėtų būti išsibarstę, kėtės akys turėtų būti šviesios ir skaidrios. kad kėtės kepsnys būtų skanus ir sultingas, ruošiant aštrų marinatą svarbu nepersistengti su prieskoniais. Pateikiame paprastą orkaitėje kepto kiršlio kepsnio receptą.
Žingsnis 1
Atšildykite kepsnį, nuplaukite jį šiltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Išspauskite citrinos sultis. Susmulkinkite česnaką. Paruoškite kepimo skardą arba kepimo indą. Susmulkinkite krapų ryšulėlį. Paruoškite indus marinatui. Sudėkite visus ingredientus į matomą vietą.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Susmulkinkite askaloninius česnakus ir pakepinkite juos svieste. Sudėkite smulkintą česnaką, citrinos sultis, rozmariną ir papriką. Kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Lašišos kepsnį įtrinkite aromatizuotu marinatu ir palikite 20 minučių kambario temperatūroje.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite kepsnį 20 minučių.Galite naudoti kepimo popierių arba lengvai patepti kepimo skardą alyvuogių aliejumi. Kepsnį lengva perkepti, todėl stebėkite kepimo laiką.
Žingsnis 5
Pabarstykite kepsnį šviežiais smulkintais krapais. Prieš pat patiekdami kepsnį apšlakstykite citrinos sultimis.
Kategorijos