Žuvies kepsnys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-08

Žuvies kepsnys receptas

Žuvis laikoma vienu sveikiausių maisto produktų, nes joje yra daug mineralų ir vitaminų. Siūlome universalų receptą, pagal kurį galima paruošti kepsnį iš lašišos, lašišos, menkės, tuno. Paprastas ingredientų rinkinys ir žingsnis po žingsnio atliekamas receptas leis jums orkaitėje iškepti skanų žuvies kepsnį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies kepsnys receptas Žingsnis 1
Atšildykite kepsnį, nuplaukite jį po vėsiu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Jei kepsnys didelis, aštriu peiliu supjaustykite jį į kelis kepsnius. Išspauskite citriną. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Paruoškite foliją arba kepimo rankovę. Paruoškite kepimo skardą arba kepimo indą.

Žingsnis 2

Žuvies kepsnys receptas Žingsnis 2
Gerai aptepkite kepsnį iš abiejų pusių sojų padažu. Palikite marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 3

Žuvies kepsnys receptas Žingsnis 3
Pabarstykite kepsnį iš abiejų pusių Provanso žolelėmis.Jei naudojate raudoną žuvį, prieskonių geriau nenaudoti.

Žingsnis 4

Žuvies kepsnys receptas Žingsnis 4
Suvyniokite kepsnį į foliją arba kepimo rankovę ir įdėkite į formą.

Žingsnis 5

Žuvies kepsnys receptas Žingsnis 5
Paruoštą kepsnį apšlakstykite citrina. Prie žuvies galite patiekti bet kokį garnyrą, tačiau pirmenybę teikite lengvoms daržovių salotoms, šparagams arba ryžiams.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos