Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatingi blyneliai su česnaku ir majonezu
Draniki su česnaku ir majonezu turi didelį privalumą, kuris slypi jo paprastume. Įprastos bulvės atskleidžia savo skonį kartu su česnaku ir majonezu. Patiekalas, nors ir šiek tiek kaloringas, bet sotus ir apetitiškas, dėl jo nesijausite alkani iki kito valgymo. Jis ruošiamas kaip įprasti drapanikiai - paprastai ir be komplikacijų.
Žingsnis 1
Sutarkuokite gumbus stambia tarka ir išspauskite sulčių perteklių. Įmaišykite kiaušinius, majonezą, druską, pipirus, česnaką ir miltus. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Bulvių mišinį sudėkite į įkaitintą sviestu pateptą keptuvę. Kepkite ant mažesnės nei vidutinės ugnies po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos