Baltarusiški blynai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Baltarusiški blynai receptas

Koks patiekalas jums asocijuojasi su baltarusių virtuve? Na, žinoma, bulviniai blynai. Iš šio recepto sužinosite, kaip tinkamai paruošti tikrus baltarusiškus dranikus. Šiam tikslui naudokite ingredientus, kurie visada yra po ranka. Su tokiu bulvių patiekalu susidoros net pradedantis virėjas. Rezultatas tikrai patiks - per trumpą laiką paruošite sočius, skanius pietus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltarusiški blynai receptas Žingsnis 1
Paruoškite maistą, nulupkite bulves. Kad bulvės nepatamsėtų, sudėkite jas į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Baltarusiški blynai receptas Žingsnis 2
Nuluptas bulves sutarkuokite ir sudėkite į dubenį.

Žingsnis 3

Baltarusiški blynai receptas Žingsnis 3
Į bulves suberkite miltus, druską ir pipirus. Sumaišykite iki vientisos masės.Kad blynai būtų purūs, į mišinį įberkite šiek tiek sodos. Tačiau turėkite omenyje, kad bulvės gali patamsėti.

Žingsnis 4

Baltarusiški blynai receptas Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų. Šaukštu iškočiokite blynelius, suformuodami nelabai storus paplotėlius. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 5

Baltarusiški blynai receptas Žingsnis 5
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite su grietine. Gero apetito!

Žingsnis 6

Baltarusiški blynai receptas Žingsnis 6
Jei į puodą įdėsite grietinės ir patiekite dranikus su raudonaisiais ikrais arba lengvai sūdyta žuvimi, jūsų patiekalas atrodys kaip restorane.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos