Publikavimo data: 2024-01-05
Baltarusiški blynai receptas
Koks patiekalas jums asocijuojasi su baltarusių virtuve? Na, žinoma, bulviniai blynai. Iš šio recepto sužinosite, kaip tinkamai paruošti tikrus baltarusiškus dranikus. Šiam tikslui naudokite ingredientus, kurie visada yra po ranka. Su tokiu bulvių patiekalu susidoros net pradedantis virėjas. Rezultatas tikrai patiks - per trumpą laiką paruošite sočius, skanius pietus.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą, nulupkite bulves. Kad bulvės nepatamsėtų, sudėkite jas į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Nuluptas bulves sutarkuokite ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 3
Į bulves suberkite miltus, druską ir pipirus. Sumaišykite iki vientisos masės.Kad blynai būtų purūs, į mišinį įberkite šiek tiek sodos. Tačiau turėkite omenyje, kad bulvės gali patamsėti.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų. Šaukštu iškočiokite blynelius, suformuodami nelabai storus paplotėlius. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite su grietine. Gero apetito!
Žingsnis 6
Jei į puodą įdėsite grietinės ir patiekite dranikus su raudonaisiais ikrais arba lengvai sūdyta žuvimi, jūsų patiekalas atrodys kaip restorane.
Kategorijos