Publikavimo data: 2024-01-05
Draniki su cervalat ir svogūnais, papuošti paprika receptas
Ar manote, kad draniki galima gaminti tik iš bulvių? Iš tikrųjų šis klasikinis baltarusiškas patiekalas turi daugybę variantų. Iš tokių ingredientų, kaip bulvės, dešra ir sūris, galite pasigaminti gardžių keptuvės blynų su traškia plutele. Šis patiekalas ypač patiks vaikams, nes jie valgys bet kokį maistą, kuriame ras dešros.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Nuplaukite ir nulupkite svogūnus ir bulves.
Žingsnis 2
Paruoškite bulves. Sutarkuokite jas smulkia tarka, išspauskite sultis ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 3
Svogūną ir dešrą supjaustykite kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kad patiekalas atrodytų estetiškai, svogūnus supjaustykite kuo smulkiau.
Žingsnis 4
Į bulves įmuškite du kiaušinius, suberkite miltus, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite iki vientisos masės. Tada sudėkite svogūną, sūrį ir dešrą ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 5
Šaukštu formuokite blynus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir dėkite blynus. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite su grietine bei žolelėmis. Gero apetito!
Žingsnis 7
Kad patiekalas būtų panašus į restorano patiekalą, grietinę patiekite puodelyje, o pačius drenikus papuoškite krapais ir paprika.
Kategorijos