Klasikiniai bulviniai blynai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Klasikiniai bulviniai blynai receptas

Bulvių draniki - mėgstamiausias baltarusių virtuvės patiekalas. Yra daug jo variantų, o iš šio recepto sužinosite, kaip žingsnis po žingsnio keptuvėje paruošti klasikinius traškius bulvinius dranikus. Gaminimas užima labai nedaug laiko, o rezultatas tikrai pranoks visus lūkesčius - patiekiama skani ir lengva bulvių vakarienė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikiniai bulviniai blynai receptas Žingsnis 1
Paruoškite visus maisto produktus, nulupkite bulves. Nuplaukite ir nusausinkite kiaušinius.

Žingsnis 2

Klasikiniai bulviniai blynai receptas Žingsnis 2
Nuluptas bulves sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į dubenį. Kad blynai būtų kuo minkštesni ir nesubyrėtų, juose neturi likti skysčio, todėl bulves gerai nuspauskite.

Žingsnis 3

Klasikiniai bulviniai blynai receptas Žingsnis 3
Į tarkuotas bulves įmuškite du kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Klasikiniai bulviniai blynai receptas Žingsnis 4
Blynus lipdykite taip, kad jie būtų kuo plonesni. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją augalinio aliejaus ir dėkite blynelius. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 5

Klasikiniai bulviniai blynai receptas Žingsnis 5
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite su grietine. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos