Publikavimo data: 2024-06-16
Aštri lašiša, kepta folijoje
Žuvies mėgėjai mano, kad lašišos skonio niekas negali sugadinti. Tai gali būti tiesa, tačiau vis dėlto daug žuvies ir ją supančių ingredientų skonio priklauso nuo jos paruošimo būdo. Šiame recepte lašiša su sūriu, citrina, žolelėmis ir prieskoniais kepama folijoje. Šis būdas leidžia skoniams išlikti pačiame patiekale, todėl jo skonis pranoksta visus lūkesčius.
Žingsnis 1
Ant žuvies išspauskite pusės citrinos sultis. Pomidorus supjaustykite žiedeliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka. Nupjaukite kietąsias krapų dalis.
Žingsnis 2
Suvyniokite keturis folijos gabalėlius dviem sluoksniais ir padarykite iš jų kišenes. Patepkite jas augaliniu aliejumi ir uždėkite ant kepsnio.
Žingsnis 3
Ant kepsnių sudėkite krapų šakeles, tada pomidorų apskritimus. Šiek tiek aptepkite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Užspauskite kraštus ir dėkite į orkaitę 30 minučių, kol gražiai pagels.
Kategorijos