Aštri lašiša, kepta folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aštri lašiša, kepta folijoje

Žuvies mėgėjai mano, kad lašišos skonio niekas negali sugadinti. Tai gali būti tiesa, tačiau vis dėlto daug žuvies ir ją supančių ingredientų skonio priklauso nuo jos paruošimo būdo. Šiame recepte lašiša su sūriu, citrina, žolelėmis ir prieskoniais kepama folijoje. Šis būdas leidžia skoniams išlikti pačiame patiekale, todėl jo skonis pranoksta visus lūkesčius.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri lašiša, kepta folijoje Žingsnis 1
Ant žuvies išspauskite pusės citrinos sultis. Pomidorus supjaustykite žiedeliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka. Nupjaukite kietąsias krapų dalis.

Žingsnis 2

Aštri lašiša, kepta folijoje Žingsnis 2
Suvyniokite keturis folijos gabalėlius dviem sluoksniais ir padarykite iš jų kišenes. Patepkite jas augaliniu aliejumi ir uždėkite ant kepsnio.

Žingsnis 3

Aštri lašiša, kepta folijoje Žingsnis 3
Ant kepsnių sudėkite krapų šakeles, tada pomidorų apskritimus. Šiek tiek aptepkite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Užspauskite kraštus ir dėkite į orkaitę 30 minučių, kol gražiai pagels.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos