Brokolių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Brokolių troškinys

Brokolinių kopūstų troškinys yra viena iš daugelio troškinių variacijų. Šis receptas unikalus tuo, kad jame naudojami maisto produktai, kuriuose gausu vitaminų ir sveikų riebalų. Sūris ir grietinėlė turi daug kalcio. Kiaušiniai - sveikųjų riebalų ir mineralinių medžiagų. O brokoliuose gausu antioksidantų. Brokolių troškinys su sūriu paruošiamas be didelių pastangų, o orkaitė pagrindinį darbą atliks už jus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brokolių troškinys Žingsnis 1
Išvirkite kopūstus. Sudėkite žiedynus į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Brokolių troškinys Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Vištienos kiaušinius sumaišykite šakute iki vientisos masės. Į kiaušinius įmaišykite grietinėlę, pagal skonį druskos ir pipirų bei didžiąją dalį tarkuoto sūrio.

Žingsnis 3

Brokolių troškinys Žingsnis 3
Sujunkite produktus ir išsiųskite juos kepti. Ištepkite formą trupučiu aliejaus. Į ją sudėkite brokolius ir užpilkite mišiniu. Tolygiai paskirstykite skystį po visą formą, ant viršaus užbarstykite likusį tarkuotą sūrį ir siųskite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Tai užtruks 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos