Žiedinių kopūstų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Žiedinių kopūstų troškinys

Orkaitėje ruošiamas troškinys yra sotus patiekalas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, labai skanus troškinys gaminamas iš žiedinių kopūstų, paskanintų majonezo ir kiaušinių padažu ir apibarstytų tarkuotu sūriu. Kad patiekalas būtų sultingas, rinkitės šviežius žiedinius kopūstus: lapų ir žiedynų paviršiuje neturi būti žvynelių, žiediniai kopūstai turi būti sveiki ir visiškai švarūs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite kopūstų žiedynus ir kepkite 5 minutes.

Žingsnis 2

Žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 2
Paruoškite troškinio įdarą. Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos, supilkite majonezą ir išplakite. Kiaušinius supilkite į kopūstus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Į kepimo indą su įdaru sudėkite žiedinių kopūstų žiedynus. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Dėkite apkepo indą į orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, troškinys, daržovių troškinys, receptų knyga, sūrio troškinys, pomidorų troškinys

Kategorijos