Publikavimo data: 2024-04-08
Žiedinių kopūstų troškinys
Orkaitėje ruošiamas troškinys yra sotus patiekalas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, labai skanus troškinys gaminamas iš žiedinių kopūstų, paskanintų majonezo ir kiaušinių padažu ir apibarstytų tarkuotu sūriu. Kad patiekalas būtų sultingas, rinkitės šviežius žiedinius kopūstus: lapų ir žiedynų paviršiuje neturi būti žvynelių, žiediniai kopūstai turi būti sveiki ir visiškai švarūs.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite kopūstų žiedynus ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite troškinio įdarą. Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos, supilkite majonezą ir išplakite. Kiaušinius supilkite į kopūstus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Į kepimo indą su įdaru sudėkite žiedinių kopūstų žiedynus. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Dėkite apkepo indą į orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos