Publikavimo data: 2024-04-08
Kopūstų troškinimas
Šviežių kopūstų ir kiaušinių troškinys yra skanus dietinis patiekalas, kuris ruošiamas orkaitėje. Jei norite, į receptą galite įdėti tokių ingredientų kaip sūris, bulvės ar malta mėsa. Kad kopūstų troškinys išeitų sultingas ir minkštas, reikia imti šviežių kopūstų: kopūstai turi būti nesutrūkinėję, be gilių pažeidimų ar dėmių, bet ryškiai žalios spalvos ir baltai perpjauti.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus. Sudėkite jį į puodą, įpilkite pieno, pagal skonį įberkite druskos. Pakaitinkite 5 minutes, kol suminkštės. Suberkite manų kruopas ir išmaišykite. Palikite atvėsti po dangčiu.
Žingsnis 2
Paruoškite troškinio įdarą. Į gilų dubenį sudėkite kopūstus ir manų kruopas. Įdėkite žalią kiaušinį, grietinę. Išmaišykite. Sudėkite smulkintą kiaušinį ir krapus. Dar kartą išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Kepimo formą ištepkite sviestu ir sudėkite į ją kopūstų mišinį. Kepkite 20 minučių.
Kategorijos