Kopūstų troškinimas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kopūstų troškinimas

Šviežių kopūstų ir kiaušinių troškinys yra skanus dietinis patiekalas, kuris ruošiamas orkaitėje. Jei norite, į receptą galite įdėti tokių ingredientų kaip sūris, bulvės ar malta mėsa. Kad kopūstų troškinys išeitų sultingas ir minkštas, reikia imti šviežių kopūstų: kopūstai turi būti nesutrūkinėję, be gilių pažeidimų ar dėmių, bet ryškiai žalios spalvos ir baltai perpjauti.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų troškinimas Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus. Sudėkite jį į puodą, įpilkite pieno, pagal skonį įberkite druskos. Pakaitinkite 5 minutes, kol suminkštės. Suberkite manų kruopas ir išmaišykite. Palikite atvėsti po dangčiu.

Žingsnis 2

Kopūstų troškinimas Žingsnis 2
Paruoškite troškinio įdarą. Į gilų dubenį sudėkite kopūstus ir manų kruopas. Įdėkite žalią kiaušinį, grietinę. Išmaišykite. Sudėkite smulkintą kiaušinį ir krapus. Dar kartą išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kopūstų troškinimas Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Kepimo formą ištepkite sviestu ir sudėkite į ją kopūstų mišinį. Kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos