Aštri lašišos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aštri lašišos sriuba

Karštieji pirmieji patiekalai visada užėmė garbingą vietą vakarienės meniu. Ir visai pelnytai: skanūs, sveiki ir mažai kaloringi. Sriuba su žuvimi yra klasikinis sovietinės ir rusiškos virtuvės patiekalas. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti paprastą ir sveiką išskirtinio skonio sriubą, kuri taps vakarienės stalo puošmena. Joje pavyko suderinti keletą skonių ir tekstūrų, o rezultatas puikus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri lašišos sriuba Žingsnis 1
Į puodą supilkite 2 litrus filtruoto vandens. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Paruoštas bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Sudėkite bulves į verdantį vandenį, įberkite druskos ir prieskonių. Žuvį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais ir sudėkite į puodą. Užvirus, nugriebkite putas skepetaite.

Žingsnis 2

Aštri lašišos sriuba Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais, saldžiąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkintas daržoves sudėkite į ant didelės ugnies įkaitintą keptuvę su sviestu, kepkite 3 minutes, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Aštri lašišos sriuba Žingsnis 3
Bulvėms ir žuviai pavirus 10 minučių, į puodą sudėkite daržovių užkandį. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes. Sudėkite paruoštus bazilikus, krapus ir lydytą sūrį ir virkite dar 3 minutes. Būtinai paragaukite ir, jei reikia, įberkite druskos ar prieskonių. Šių ingredientų yra sūrio sudėtyje; todėl būtinai pagardinkite sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos