Publikavimo data: 2024-06-09
Aštri moliūgų sriuba
Moliūgų naminė sriuba yra pagrindinis rudens sezono patiekalas. Karštos sriubos porcija pakels nuotaiką šaltomis ir apniukusiomis dienomis. Moliūgas yra pagrindinis rudens produktas visuose troškiniuose ir karštuose patiekaluose. Jame yra visų naudingų daržovių, kuriose gausu ląstelienos. Taigi šis receptas patiks visai šeimai ir net netikėtiems svečiams.
Žingsnis 1
Kepimo skardą patepkite alyvuogių aliejumi ir tolygiai paskirstykite daržoves, svogūnus, česnakus ir moliūgus. Pašaukite į įkaitintą orkaitę kepti. Tuo tarpu pomidorus sutarkuokite stambia tarka. Išimkite daržoves iš orkaitės ir sudėkite į trintuvą.
Žingsnis 2
Susmulkinkite keptas daržoves panardinamuoju trintuvu ir sumaišykite iki vientisos masės. Tada į daržoves supilkite daržovių sultinį ir dar kartą suplakite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir pagardinkite sojų padažu. Pastatykite tyrę ant vidutinio karštumo ugnies. Kai sriuba užvirs, sudėkite pomidorus. Viską virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
Kategorijos