Aštri moliūgų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aštri moliūgų sriuba

Moliūgų naminė sriuba yra pagrindinis rudens sezono patiekalas. Karštos sriubos porcija pakels nuotaiką šaltomis ir apniukusiomis dienomis. Moliūgas yra pagrindinis rudens produktas visuose troškiniuose ir karštuose patiekaluose. Jame yra visų naudingų daržovių, kuriose gausu ląstelienos. Taigi šis receptas patiks visai šeimai ir net netikėtiems svečiams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Aštri moliūgų sriuba Žingsnis 1
Kepimo skardą patepkite alyvuogių aliejumi ir tolygiai paskirstykite daržoves, svogūnus, česnakus ir moliūgus. Pašaukite į įkaitintą orkaitę kepti. Tuo tarpu pomidorus sutarkuokite stambia tarka. Išimkite daržoves iš orkaitės ir sudėkite į trintuvą.

Žingsnis 2

Aštri moliūgų sriuba Žingsnis 2
Susmulkinkite keptas daržoves panardinamuoju trintuvu ir sumaišykite iki vientisos masės. Tada į daržoves supilkite daržovių sultinį ir dar kartą suplakite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir pagardinkite sojų padažu. Pastatykite tyrę ant vidutinio karštumo ugnies. Kai sriuba užvirs, sudėkite pomidorus. Viską virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos