Publikavimo data: 2024-01-02
Pomidorų sriuba su sūriu receptas
Lengvos sriubos be mėsos yra ypač aktualios karštuoju metų laiku. Pomidorų sriuba maloniai atgaivina. Pridėjus sūrio, patiekalas gaunasi sotesnis nei gazpacho - tai papildomas skonio atspalvis. Galite paįvairinti ingredientus ir į sriubą įdėti aštriosios paprikos, česnako ir mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 1
Patikrinkite reikiamus ingredientus, nuplaukite daržoves ir paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Svogūnus smulkiai supjaustykite arba supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite į keturias dalis.
Žingsnis 4
Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite puodą su augaliniu aliejumi. Į keptuvę sudėkite svogūnus.
Žingsnis 6
Įberkite pipirų.
Žingsnis 7
Sudėkite pomidorus ir troškinkite 5-7 minutes.
Žingsnis 8
Į daržoves supilkite pomidorų pastą ir 1 litrą šilto vandens. Sriubą virkite 15-17 minučių.
Žingsnis 9
Suplakite sriubą mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 10
Supilkite sriubą į lėkštes. Ant viršaus uždėkite sausai keptos bagetės riekelių, tarkuoto sūrio ir šviežių žolelių.
Kategorijos